BESKRAJNA LJUBAV / CRNA LJUBAV - EPIZODE:

BESKRAJNA LJUBAV / CRNA LJUBAV - NAJNOVIJE EPIZODE ONLINE!

O SERIJI

Beskrajna ljubav / Crna ljubav (turski "Kara sevda") je turska televizijska serija, koja se snima od 2015.godine. U Srbiji se od 2017. emituje na televiziji Pink.

Kemal je jedno od troje dece siromašnih roditelja i živi u istanbulskom kvartu koji je rezervisan za porodice srednjeg staleža. Trudi se da zaradi za život, a istovremeno završava studije rudarstva. Nema nikakve snove i ne veruje u čuda, naročito ne u čudo zvano ljubav. Međutim, sva njegova uverenja biće poljuljana kada se pojavi prelepa Nihan, spremna da potpuno promeni njegov jednoličan, prazan život ispunjen monotonijom.

Za razliku od Kemala, Nihan pripada bogatoj porodici i njen život oduvek je bio ispunjen luksuzom i glamurom. To njihovu ljubav čini gotovo nemogućom, ali njih dvoje odlučuju da se bore za svoju sreću protiv svih prepreka. Sve dok Kemal ne bude prinuđen da napusti Istanbul i počne da radi u rudniku. Taj dan biće prekretnica u njihovim životima, a njihova ljubav naći će se na staklenim nogama. Kemal se miri sa sudbinom i raskida sa Nihan, ali ne zna da ona nešto krije od njega.

Zgodni rudar se seli u Zonguldak, odlučan da zaboravi devojku koji voli. S druge strane, ona se udaje za Emira Kozdžanoglua, koji je od detinjstva zaljubljen u nju. Tokom 5 godina koje su usledile, Kemal je neumorno radio, pokušavajući da ne misli na Nihan koja ga, iako ima naizgled savršen brak, nije zaboravila.

Međutim, sudbina nije zaboravila na nekadašnje ljubavnike – nakon strašne nesreće u rudniku, Kemal je prinuđen da se vrati u Istanbul i suoči se sa Nihan, Emirom, ali i svojom prošlošću od koje je godinama pokušavao da utekne. Nihan i Kemal shvatiće da se život ne može isprogramirati – sudbina često igra po sopstvenim pravilima, ne mareći za to slažu li se ostali igrači sa njima. Njih dvoje će se uveriti da ljubav može ostaviti veoma veliku ranu na srcu onih koji vole, a nju ne mogu isceliti ni godine, ni zaborav – večno je živa i večno boli, sve dok je svojim poljupcima i dodirima ne isceli voljeno biće...

Preuzeto sa: https://sr.wikipedia.org